Turistička zajednica ima nove članove Vijeća

sisakportal-hr

271020211635294781.jpeg

Održana je osnivačka skupština Turističke zajednice grada Siska na kojoj je izabrano osam članova Turističkog vijeća iz redova poznatih sisačkih poduzetnika. Hrvoje Grubišić, vlasnik Kelt Caffe-a i Hrvoje Pavlak, direktor Dunavskog Loyda Sisak, novi su članovi Nadzornog odbora, a Goran Groš izabran je za predsjednika mandatnog povjerenstva.
Turistička zajednica ove će godine ostati vjerna starom načinu rada, dok se promjene u sustavu rada očekuju prihvaćanjem novog prijedloga Zakona o turističkim zajednicama, koji bi trebao stupiti na snagu 2015. godine.

“U novom susatavu rada doći će vjerojatno do smanjenja turističke članarine”, rekla je direktorica Lidija Kopljar, koja ujedno napominje kako će se poduzetnici na ovaj način rasteretiti, ali će novi sustav rada od njih zahtijevati i puno veći agažman.
Da je stalna suradnja između Turističke zajednice i ostalih institucija nužna za bolji rad i doprinos same Zajednice i turističke ponude, smatra i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček:
“Turističku zajednicu i Vijeće smatram izuzetno bitnim jer oni mogu kvalitetnim radom i vodstvom dati znatnu vrijednost gradu Sisku i njegovoj ponudi”, napominje gradonačelnica.