Treće izdanje Malog topolovačkog sajma

st

Treću godinu zaredom Topolovac će u subotu, 26. kolovoza, biti domaćin sajma koji za cilj ima vratiti mu nekadašnju tradiciju sajmenog mjesta. Sa dosadašnjih 12 do 14 izlagača, organizatori podižu letvicu, a predsjednik udruge ZaTo, Matija Grabović, za ovogodišnje ih izdanje sajma najavljuje dvadesetak.
‘Većinom su to lokalni OPG-ovi, ručne radinosti, medari, sirari, vinari i slično. Pridružit će nam se i Udruga za terapijsko jahanje Kas, Streličarski klub Sisak, KUD Hrvatsko srce Odra-Žabno, mažoretkinje i Plesni klub Top Step, a u večernjim satima posjetitelje će zabavljati pop rock bend Zaza Top’, rekao je Grabović.
Početak Malog topolovačkog sajma obilježit će obiteljska biciklijada koja kreće kod Malog Kaptola u Sisku u 17 sati, a radi se o rekreacijskoj biciklijadi rute dužine 18 kilometara, koju bez problema mogu draditi svi bez obzira na dob ili kondiciju. Cilj je, naravno, Mali topolovački sajam.
Za povratak sajmovanja u Topolovac zaslužna je udruga ZaTo, koja posljednjih godina želi Topolovac obogatiti dodatnim sadržajima.
‘Udruga ZaTo osnovana je 2015. godine, broji 30-ak članova i trudi se učiniti Topolovac ljepšim mjestom za život
Mali topolovački sajam na rasporedu je u subotu, 26. kolovoza od 17 sati na pomoćnom igralištu NK TŠK.

najčitanije