Traži se 20 djelatnika za sisačke vrtiće

nv

261020211635289197.jpeg

Početak rujna donosi dobre vijesti za djecu koja kreću u sisačke vrtiće, ali i za nezaposlene koji redovito čitaju novosti u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Posebno se to odnosi na dječji vrtić na Zelenom brijegu koji bi uskoro trebao po prvi put djeci otvoriti svoja vrata.

Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Dječji vrtić Sisak Stari trenutno traži 10 odgojitelja i odgojiteljica. Oni će biti zaposleni na određeno i puno radno vrijeme, a moraju imati završen odgovarajuć stupanj obrazovanja i položen stručni ispit, što znači i minimalno jednu godinu radnog staža.

U novom vrtiću radit će i dva pomoćna kuhara – servira. Oni moraju imati nižu stručnu spremu ugostiteljskog smjera, a traže se i tri nove spremačice.

Posla ima i za jednog domara – ložača, koji mora imati završenu odgovarajuću četverogodišnju srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije, položen stručni ispit i ispit za ložača centralnog grijanja ili rukovoditelja centralnog grijanja i termoventilacije.

Sva radna mjesta su na određeno i puno radno vrijeme, a natječaji traju do 19. kolovoza.

Nekoliko ljudi zaposlit će i Dječji vrtić Sisak Novi. Ondje svoje mjesto mogu naći četiri odgojitelja ili odgojieljice, također na određeno i puno radno vrijeme. Uvjeti su također završeno odgovarajuće obrazovanje i položen stručni ispit, dakle, barem jedna godina radnog staža. Ovaj natječaj traje do 15. kolovoza.

Dakle, uskoro bi u Sisku svoj posao moglo pronaći 14 teta i stričeka u vrtiću i 6 ostalih pomoćnih djelatnika. Sve detalje i ostale uvjete ovih natječaja možete pronaći na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, burzarada.hzz.hr. Ako ste među onima koji će se prijaviti za ove poslove, želimo vam puno sreće!

najčitanije