Traže se volonteri za Kupske noći

ibb

Manifestacija ”Kupske noći”, koja se održava od 28. do 30. rujna, traži volontere – pomoćnike pri organizaciji i provedbi programa.

Organizatori napominju da će se ovogodišnje Kupske noći realizirati u nešto drugačijem obliku, s ciljem poštivanja epidemioloških mjera, te će u skladu s tim biti i zadaci volontera: dužnosti volontera su popisivanje posjetitelja manifestacije tijekom održavanja koncerata, organizacija korištenja dezinfekcijskih sredstava na više punktova, davanje informacija posjetiteljima u vezi programa i mjesta odvijanja, poslovi logističke podrške i vođenje evidencije sati volontiranja.

Potrebne kvalifikacije volontera su komunikativnost, strpljivost, odgovornost i ozbiljnost u radu te dob od 19 do 30 godina. Potreban broj volontera je 5 do 10, a od njih se očekuje da budu na raspolaganju tri dana po 5 sati dnevno, od 28. do 30. kolovoza.

Volonteri će sudjelovati na informativnom sastanku na kojem će od Turističke zajednice grada Siska dobiti sve upute i biti upoznati s principima rada i očekivanim zadacima.

Korist koju volonteri dobivaju je vrijedno iskustvo u radu sa sudionicima i posjetiteljima manifestacije  te potvrda o volontiranju i volonterska knjižica, a tijekom rada bit će im osigurana hrana, osvježenje i dovoljno vremena za odmor. Od Turističke zajednice grada Siska dobiti će promotivnu majicu.

Prijave za volontiranje na Kupskim noćima primaju se u Volonterskom centru Sisak mob: 099/230-9262 ili e-mail: [email protected], a kontakt za program volontiranja je Zvonimir Rajković, mob: 091/788-9557 ili e-mail: [email protected]. Link poziva je ovdje.

najčitanije