Traže se Volonteri godine Grada Siska

sisakportal-hr

271020211635295266.jpeg

Grad Sisak je u potrazi za volonterima godine: povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, Grad će i ove godine dodijeliti priznanja osobama koje su tijekom 2013. dale značajan doprinos razvoju kulture volonterstva u lokalnoj zajednici. Dodjela priznanja način je da se istakne rad volontera i potakne što više ljudi na dobrotvorni rad.
Za nagradu “Volonteri godine Grada Siska” mogu biti nominirane osobe starije od 15 godina s prebivalištem na području grada, koje su svoje volonterske aktivnosti provodile u nekoj od gradskih neprofitnih organizacija ili mjesnim odborima, i koje u protekle četiri godine, od kada se dodjeljuje ova nagrada, nisu bile među dobitnicima priznanja.
Prijavni obrazac može se dobiti u Gradskoj vijećnici ili skinuti sa službene web stranice Grada Siska, na kojoj možete naći i detaljne informacije o natječaju.
Ispunjeni obrazac treba dostaviti do 29. studenog, a javna priznanja najboljim sisačkim volonterima bit će uručena na svečanosti koja je zakazana za 5. prosinca, u prostoru Crvenog križa.