Traže se studenti za pomoć u čišćenju snijega

ibb

261020211635272989.jpeg

Nakon noćašnjih obilnih oborina Sisak se jutros probudio pokriven s više od 40 centimetara snijega. Zadalo je to muke i vozačima i pješacima, ali i Zimskoj službi sisačkog Komunalca, čije su ekipe cijelu noć provele na terenu.
Prometnice su prohodne, današnje povoljne vremenske prilike uvelike su olakšale nastavak na poslovima čišćenja, ali budući da je količina radova koja slijedi puno veća od broja ljudi kojima Zimska služba raspolaže, Komunalac Sisak uputio je poziv studentima za pomoć u čišćenju, uz naknadu od 18 kuna po satu. Do sada se javilo desetak studenata, koji su već na terenu, a poziv vrijedi i dalje – doznajemo od direktora Komunalca Sisak Gorana Groša: ‘Najveći posao koji nam predstoji je čišćenje pješačkih zona i za taj posao nam se slobodno mogu javiti. Vjerujemo da ćemo do kraja tjedna trebati dodatnu pomoć u broju ljudi, kako bismo očistili kompletno područje’.
Dodajmo i da je još uvijek na snazi odredba o besplatnom parkiranju u Sisku, budući da parkirališna mjesta, zbog naslaga snijega, nisu vidljiva. Parkiranje će u svim gradskim zonama ostati besplatno dok god snijeg ne bude očišćen.

najčitanije