Tomislav Debeljak oduševljen tretmanom u Sisku

imp

[pro_ad_display_adzone id=”10155″]

Tomislav Debeljak, predsjednik uprave tvornice vijaka DIV,  u Sisku će graditi tvornicu betonskih pragova. Za to je zaslužna gradonačelnica Siska kazao je prilikom potpisivanja Ugovora o osnivanju prava građenja Tomislav Debeljak.

“Potpuno iskreno, bili smo na hoćemo – nećemo. Međutim, mogu reći da jedna ogromna energija, pozitiva i dobrodošlica od gradonačelnice nam je dala taj klik da dođemo ovdje. Mislim da je to prava poruka svim investitorima. Dođite slobodno ovdje, ovdje je pozitivna energija za poslodavce. Dođite. Imate i kvalitetne ljude u Sisku. Dođite i izgradite što više toga.” – naglasio je Tomislav Debeljak.

Na površini nešto većoj od 13 hektara u Južnoj industrijskoj zoni niknut će tvornica vrijedna između 7 i 10 milijuna eura koja će u prvoj fazi zapošljavati 50-ak radnika. Tvornica u Sisku pokrivat će tržište ne samo domaće već i ono susjednih zemalja. ” Već jednu tvornicu imamo u Srbiji koja pokriva Bugarsku, Albaniju, Srbiju i područje koje pokriva 400 km u krugu tvornice. Pa je logično da u Hrvatskoj gradimo u Sisku koja će osim Hrvatske pokrivati Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Austriju.” – napominje Debeljak.

Kapacitet tvornice bi bio 500 pragova po smjeni, što znači više od pola milijuna pragova godišnje.  Tvornica će se sastojati od hale za proizvodnju, skladišta i zemljišta koje je potrebno za odlaganje proizvoda prije isporuke.

Ako sve bude išlo po planu prvi pragovi u tvornici bi trebali biti napravljeni 2018.godine.

najčitanije