Tjelesni na klizalištu u centru grada

imp

261020211635284584.jpeg

Jedna od novosti ovogodišnje manifestacije Božić u gradu je Ledeni trg u Kranjčevićevoj na kojem je postavljeno montažno klizalište. Ovo je prvi put da Siščani svoje klizaljke mogu isprobati u samom centru grada u neposrednoj blizini ostalih sadržaja kojima obiluje Božić u gradu.
Profesor u sisačkoj Gimnaziji Božidar Dujmić svoje učenike na sat tjelesnog odgoja vodi upravo na montažno klizalište. Učenici su prezadovoljni novim sadržajem u gradu Sisku.
-Klizalište je super. Jako mi se sviđa ovaj dodatni sadržaj koji je građane izvukao iz svojih kuća i učinio grad ljepšim za božićne blagdane – rekla nam je jedna od učenica Paula Pufek.
Ipak, najzadovoljniji su roditelji koji svoju djecu dovode uglavnom u večernjim satima. Četverogodišnja Ana koju je doveo tata Dejan također je oduševljena malim klizalištem.
-Jako mi je lijepo i sviđa mi se što ima puno djece – kaže Ana.
Inače, ulaz na klizalište je besplatan, jedino se naplaćuje najam klizaljki po cijeni od 10 kuna, a moguće je iznajmiti klizaljke od broja 26 do 45. Iznajmljivanje je od 10 do 14 te od 17 do 21 sat s tim da se možete klizati i izvan tih termina, ali sa svojim klizaljkama. Klizalište, koje je u potpunosti financirano od strane sponzora, bit će otvoreno do 7. siječnja.

najčitanije