Tehnička škola je cool school!

imp

Početkom tjedna, točnije 26.lipnja počela je prijava obrazovnih programa za upis u srednju školu. Jedna od škola iznimno zanimljiva sisačkim osmašima je i Tehnička škola Sisak. Ove školske godine u svojih 5 programa Tehnička škola upisuje 104 učenika.
Djelatnost Tehničke škole Sisak je ostvarivanje odgojno-obrazovnih programa iz područja strojarstva, elektrotehnike, kemijske tehnologije i rudarsko-naftno-geološke tehnologije.
Tehnička škola Sisak izvodi nastavne planove i programe u trajanju od četiri godine i trenutno izvodi nastavu u zanimanjima:
– Strojarski računalni tehničar
– Tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom
– Tehničar za elektroniku
– Tehničar za računalstvo
– Ekološki tehničar
Nastava se odvija u kabinetima i učionicama koje su opremljene informacijsko-komunikacijskim tehnologijama (IKT) pod stručnim vodstvom inženjera i profesora.

tehnička škola sisak 8 tehnička škola sisak tehnička škola sisak 4 tehnička škola sisak 3 tehnička škola sisak 2
“Uz brojne aktivnosti iz struke, naši učenici putuju na ekskurzije, svake zime idu na skijanje, sudjeluju u brojnim sportskim i drugim izvannastavnim aktivnostima: glume u školskim predstavama, sviraju u tamburaškom sastavu naše škole, pjevaju u zboru. Također, sudjeluju u brojnim projektima koji se godinama ostvaruju u našoj školi. Posebno smo ponosni na stručnu praksu učenika u Bologni u kojoj će u školskoj godini 2018./2019. sudjelovati 38 učenika trećih i četvrtih razreda. 26 učenika će tri tjedna boraviti u Bologni, a 12 u Portugalu i raditi u stvarnim tvrtkama u svojoj struci uz plaćene troškove smještaja i prehrane te džeparac za osobne potrebe. Moramo istaknuti i projekt SOELA i ovogodišnju 6. po redu utrku solarnih automobila i 4. izložbu električnih automobila u organizaciji Tehničke škole Sisak.”, kažu u Tehničkoj školi Sisak i poručuju:
“Želiš sudjelovati u utrci solarnih automobila, upravljati dronom, raditi holograme? Učiti uz nove i suvremene tehnologije u moderno opremljenim učionicama? Upiši Tehničku školu Sisak. Upiši Tehničku školu Sisak i budi budućnost, budi ispred svih! Tehnička škola Sisak- škola za nove tehnologije 21. stoljeća. Dođi, Tehnička škola je cool school!”

najčitanije