Svjetski dan plesa u subotu U srcu grada

ibb

U srcu grada ove subote slavimo Svjetski dan plesa: 29. travnja od 10 do 12 sati na pješačkoj zoni održat će se prezentacija plesa za sve dobne skupine, izložba plesnih rekvizita, plesne radionice i nagradna igra za one najhrabrije koji će se okušati u plesnim pokretima. U obilježavanju Svjetskog dana plesa sudjeluju mažoretkinje Dijamanti i Star Dance i ŠPK Top Step, a Pop Rock škola Sisak najavljuje bubnjarski performans.

Program na pješačkoj zoni uključuje i Festival znanosti na kojem će se predstaviti Metalurški fakultet i Tehnička škola Sisak, a neće izostati ni programi za najmlađe.
U Daskalištu, u izvedbi teatra Poco loco, na repertoaru je predstava ”Princeza i žabac” s početkom  u 11 sati, uz besplatan ulaz.
U srcu grada sudjeluje i sisačka knjižnica koja će ispred svog Dječjeg odjela u Kranjčevićevoj za najmlađe odraditi program na temu Sisačkog mamuta , u suradnji s Gradskim muzejom Sisak: ove će se subote čitati priča ”Plamenko u lovu na mamuta”, a u kreativnoj radionici pod nazivom ”Mamuti u srcu grada” djeca će naučiti kako izraditi mamute od glinamola.

najčitanije