Sve je spremno za III. Sisački bike fašnik

imp

Bike Fašnik 2024

Veljača je tradicionalno vrijeme poklada, maskenbala, mesopusta, fašnika… kako god da se naziva. Ti su dani obilježeni šarenilom i dobrom zabavom. To je mjesec u kojem se možemo pretvoriti u što god želimo, a da nas pritom nitko ne smatra čudnim.

 

U što će Siščani maskirati svoj bicikl i sebe vidjet ćemo na III. bike fašniku koji će Siskom proći u subotu, 10.veljače.

„Biciklistička ekipa Kraljevi organizira III. Sisački bike fašnik, odnosno biciklijadu pod maskama. Svaki sudionik morat će imati bicikl i masku, a osobe mlađe od 12 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe.“, najavio je Fran Jerkić, iz Biciklističke ekipe Kraljevi.

 

Bike Fašnik Ruta

 

Planirana ruta nije dugačka i rekreativnog je karaktera kako bi što više ljudi, dodaje Jerkić, u njoj moglo sudjelovati. „Vozimo se ravničarska ruta u duljini od 10-ak km po biciklističkim stazama. Na planiranoj etapi nalazit će se jedna stanica sa okrjepom, a na samome cilju sudionike očekuje slatka zakuska, kuhano vino, čaj i tombola.“

 

 

III. Sisački bike fašnik starta u subotu 10.veljače u 11.30 sati ispred sportske dvorane Zeleni brijeg (na istoj lokaciji je i cilj biciklijade). Prijave na ispred dvorane počinju od 11 sati, kotizacije nema, potrebno je ponijeti dobru volju, masku i bicikl.

najčitanije