Sutra zasjeda sisačko Gradsko vijeće

imp

U petak, 22.studenog, zasjeda sisačko Gradsko vijeće. Vijećnici će raspravljati o najvažnijem dokumentu, Proračunu Grada Siska za 2020. godinu koji je planiran u iznosu od 327.341.473,00 kuna.
Na dnevnom redu 14.sjednice su 22 točke a vijećnici će osim o proračunu raspravljati još o programima održavanja, gradnje objekata i uređenja komunalne infrastrukture na području Siska, o javnim potrebama u školstvu, kulturi, sportu i socijalnoj skrbi. Tu je i donošenje plana djelovanja u području prirodnih nepogoda te gradski program za mlade za razdoblje od 2020. do 2024.godine.
No prije rasprave po točkama dnevnog reda, je Aktualni sat koji daje priliku vijećnicima kao predstavnicima građana da postave pitanja gradonačelnici, njezinim zamjenicima i pročelnicima gradskih upravnih odjela.
Njega uživo prenosimo na našim frekvencijama od 11 sati.
Dodajmo da u kreiranju gradskog proračuna za 2020. godinu kroz aplikaciju Moj gradski proračun možete još samo danas do 17 sati. Prošle je godine svoje prijedloge kroz aplikaciju Moj gradski proračun dalo više od 7000 Siščana a njih 569 izneslo je svoje kreacije-viđenje proračuna.

najčitanije