Sutra radionica „Pametni, sigurni i održivi gradovi“

imp

Smart City

Županijska gospodarska komora Sisak u suradnji s Grupacijom smart city osnovanoj pri Hrvatskoj gospodarskoj komori organizira radionicu „Pametni, sigurni i održivi gradovi“.
Radionica će se održati u srijedu, 24.svibnja, s početkom u 11 sati u zgradi Euroherc osiguranja, Sisak, F. Lovrića 17 u dvorani na 4. katu, a podijeljena je na dva dijela.

 

 

Prvi dio programa:

 

Radionica na kojoj će se predstaviti moderna rješenja domaćih poduzetnika koja mogu odgovoriti na potrebe urbanih sredina za pametnim i održivim proizvodima i tehnologijama u području energije i voda, mobilnosti, okoliša, otpada i IoT infrastrukture, uz pregled poziva iz EU financiranja.
Ukazat će se na ključne odredbe u primjeni Zakona o zaštiti od svjetlosnog onečišćenja te će se obrazložiti obveza jedinica lokalne samouprave da kroz plan rasvjete upravljaju vanjskom rasvjetom s ciljem smanjenja svjetlosnog onečišćenja. Predstavit će se norme za rasvjetu teakreditacijski postupak za laboratorije za ispitivanje svjetlosti.

 

 

 

Drugi dio programa:

 

B2B sastanci predstavnika lokalnih i regionalnih uprava te agencija, ustanova i komunalnih poduzeća zainteresirane za individualne razgovore sa stručnjacima iz tvrtki da sudjeluju na poslovnim sastancima o smart city rješenjima.

 

 

 

Foto – HGK – Županijska komora Sisak

 

 

Registracija za događanje te popis i profili tvrtki s kojima možete ugovoriti individualni razgovor nalaze se OVDJE.

najčitanije