Stop nasilju u našoj okolini!

nn

Karate klub Croatia Sisak u suradnji s Gradom Siskom i Zajednicom sportskih udruga grada Siska organizira na ŠRC-u Sisak besplatni tečaj samoobrane za žene i muškarce kao i trening kick boxinga u sklopu akcije “Stop nasilju u našoj okolini”.

Tečaj, koji je započeo početkom ovog mjeseca, trajat će do lipnja te ponovno od rujna do prosinca, a svi polaznici upoznat će se s osnovnim principima policijske i vojne samoobrane specijalnih postrojbi s osnovama kondicijske pripreme. Nakon položenog prvog stupnja i stečene diplome nastavlja se napredni tečaj u trajanju od slijedeća tri mjeseca.
Program samoobrane sa svojim suradnicima vodi Sašo Smiljanić, koji uz 40 godina natjecateljske i trenerske karijere u sportu ima i veliko iskustvo u radu s programima obuke i treninga vojnih i policijskih postrojbi.
“Treninge za sada organiziramo jednom tjedno, petkom u 18.00 u trajanju od sat vremena. Unutar besplatnog programa svi zainteresirani polaznici stječu i dodatnu mogućnost treniranja kick boxinga tri puta tjedno u našem klubu”, napominje Smiljanić.

BESPLATNI-TEČAJEVI-SAMOOBRANE-17

Grad Sisak putem Zajednice sportskih udruga grada Siska financijski pomaže ovaj program.
Sve informacije o tečaju samoobrane i upisu u klub možete dobiti na 091/511-5221 ili na e-mail:[email protected]

najčitanije