ŠRC Sisak poziva na rekreaciju i sudjelovanje u nagradnoj igri

kh

Svoje slobodno vrijeme Siščani od sada mogu upotpuniti još jednim sadržajem.

Kako je i planirano, 3. rujna ŠRC Sisak je ponovno otvorio vrata Zatvorenog olimpijskog bazena, koji je od početka kolovoza bio u redovnom godišnjem remontu.

Aktivirani su i svi dosadašnji programi rekreacije za građanstvo, a sadržaj je upotpunjen mogućnošću plivanja u olimpijskom bazenu tijekom cijelog dana i to u stazi rezerviranoj samo za građanstvo. Plivači rekreativci mogu se njome koristiti svaki radni dan od 6:30 do 19:00 sati i od 19:00 do 22:00 sata. Vikendom je staza, kao i ostali kapaciteti bazena (ovisno o raspoloživosti) na raspolaganju subotom i nedjeljom od 8:00-20:00 sati.

U novu sezonu rekreativnih programa ŠRC Sisak ušao je i s nagradnom igrom nazvanom “Svi plivamo” i poklonima iznenađenja za posjetitelje. U nagradnoj igri sudjeluju svi koji kupe karnet ulaznice ili iskaznicu za plivanje.

Iskaznica za plivanje se može koristiti za 10 dolazaka u bilo kojem terminu, bilo koji dan, a nakon iskorištenih 10 dolazaka ŠRC Sisak poklanja još jedan termin besplatno i omogućuje sudjelovanje u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrađenih provest će se na kraju sezone plivanja u Zatvorenom bazenu ŠRC-a, u srpnju 2019. godine.

najčitanije