Sportsko-rekreacijske igre udruga sisačkih umirovljenika

imp

Umirovljenici Igre 2

U organizaciji Koordinacije umirovljeničkih udruga Sisak (KUUS) održani su sportski susreti u Sisku, a kao nagrada najaktivnijim sudionicima predviđena su završna natjecanja u zdravstveno turističkim centrima.

umirovljenici igre 4

 

Tako je 25. svibnja na objektima Termi Topusko organizirana završnica proljetnog dijela natjecanja u pet sportsko-rekreacijskih disciplina, pikadu, šahu, kartanju (bela) i visećoj kuglani, a natjecanje u boćanju nije održano jer još nisu otvoreni vanjski tereni pa će se održati naknadno u Sisku. Na natjecanju u Topuskom sudjelovala su 42 natjecatelja, koji su s oduševljenjem i međusobnim bodrenjem pratili ostale sudionike.

umirovljenici igre 1

Poslijepodnevne aktivnosti provodile su se prema osobnom interesu, bilo u bazenu bilo u šetnji ili odmarajući. -Važnost ovoga programa je u privikavanju umirovljenika na redovno korištenje takvih aktivnosti u zdravstvene svrhe, a što osigurava kvalitetniji život, kazao je u ime organizatora predsjednik KUUS-a Božidar Pintarić. Ujedno je i zahvalio sponzorima koji su pomogli pri organizaciji ovih susreta, Sisačko-moslavačkoj županiji, INA d.d., Termama Topusko te HVIDR-i Topusko.

umirovljenici igre 3

 

 

najčitanije