'Soft skills' – ključ poslovnog uspjeha

ibb

261020211635254757.jpeg

Poduzetnički inkubator Sisak – PISAK organizira radionicu ”Razvoj osobnih kompetencija – soft skills – ključ poslovnog uspjeha”. Radionica se održava 2. lipnja od 10:00 do 14:00 sati u prostoru Piska, Capraška ulica 12, Sisak.

”Danas poslodavci žele znati koliko ste ‘jaki’ na području vještina koje se popularno zovu ‘soft skills’. To je ono što će vam omogućiti napredak u karijeri, uspjeh u poslu i zadovoljstvo u životu. A što su to ‘soft skills’ zapravo?
‘Soft skills’ su osnovne vještine koje ljudi trebaju za uspjeh u poslu. To su one vještine koje su nemjerljive, a predstavljaju osobne vještine, ne-tehničnke naravi, koje u mnogočemu zapravo određuju vašu osobnost i vaše sposobnosti rješavanja zahtjevnih problema i zadataka na poslu. One vas karakteriziraju kao lidera, pregovarača, komunikatora, timskog igrača, motivatora…
Poslodavcima je sve više važno da ste jaki u području koje se naziva “soft skills” jer ćete u tom slučaju bolje obavljati svoj posao pod stresom, učinkovitije ćete voditi timove, znat ćete kada i koje poslove treba delegirati. Bit ćete kvalitetniji motivator, a vaš će tim imati bolje rezultate. Jednostavno rečeno – poslodavcima ćete osigurati veći profit i konkurentniju poziciju na tržištu.
Kako možete ostvariti prednosti pred konkurencijom kod poslodavaca? – razvijanjem i učenjem vještina koje nazivamo ‘soft skills’.”, pojašnjavaju u Poduzetničkom inkubatoru.

pisak radionica

Voditeljica radionice je Snježana Kupres – prodajni stručnjak, NLP trenerica, koja će polaznicima na praktičan način predstaviti tajne uspješnog usvajanja i primjene vještina.
Obrazac za prijavu i detaljnije informacije o radionici možete pronaći ovdje.