Sjajna atmosfera u režiji sisačkih ljubitelja vaterpola

st

Siščani su pokazali da im treba povjeriti više reprezentativnih utakmica u bilo kojem sportu.
Pred punim tribinama olimpijskog bazena hrvatska vaterpolo reprezentacija odigrala je u ponedjeljak, 11. prosinca, prijateljski susret protiv Španjolaca koji je završio isto tako prijateljskim rezultatom – 6:6.
Iako su pomlađene ‘barakude’ bolje ušle u utakmicu i povele s dva gola prednosti, španjolska reprezentacija se ubrzo vraća i ostatak tekme prolazi u izjednačenoj igri.
Osim reprezentaciji na igri, čestitke treba uputiti i navijačima koji su stvorili sjajnu atmosferu te na taj način dali dobar vjetar u leđa našim vaterpolistima.
Nakon tekme uhvatili smo izbornika Ivicu Tucka, koji je za Sisak i Siščane imao samo riječi hvale.
‘Veliko je zadovoljstvo bilo biti ovdje i uživati u ovoj odličnoj atmosferi. Hvala svim ljubiteljima vaterpola koji su došli i podržali nas. Krajnji rezultat je najmanje bitan, iako je i on pozitivan, jer u momčadi imamo samo dva igrača sa zlatom iz Budimpešte. Što se tiče samog ambijenta i svega što smo doživjeli ova dva dana u Sisku, mogu samo još jednom zahvaliti svima, bilo je zaista veliko zadovoljstvo biti ovdje’, rekao je Tucak.
A sve to nije slučajno. Domaćinstvo ovakvoj utakmici rezultat je odlične suradnje Vaterpolo kluba Siscia i Hrvatskog vaterpolo saveza.
‘Dugo smo radili na tome i ova utakmica je pokazatelj dobre suraadnje s hrvatskim vaterpolo savezom. Prepoznali su kako se ovdje radi i ovo je značajna utakmica za Sisak i sisački sport. Resurse i infrastrukturu imamo, nadamo se nastavku suradnje’, rekao je Davor Čobanov, predsjednik Vaterpolo kluba Siscia, organizatora ovog velikog sportskog događaja.

najčitanije