Situacija u Sisku pod kontrolom

imp

261020211635283207.jpeg

Bijeli prekrivač u Sisku je prema podacima DHMZ-a od 7 sati ujutro visok 29 cm, od čega je 16 cm novog, onog što je padao cijelu noć a prema prognozama padat će sve do popodnevnih sati za kada se najavilo razvedravanje.
Da stvari što se snijega tiče u našem gradu budu pod kontrolom brine zimska služba sisačkog Komunalca,a stvari su doznali smo od zamjenice voditelja zimske službe Zlate Gojković, pod kontrolom „ Stanje na gradskim cestama što se tiče prvih prioriteta je zadovoljavajuće, ceste su prohodne. Sada radimo na rješavanju drugog i trećeg prioriteta.“
[pro_ad_display_adzone id=”8958″]
Prestanak oborina donio bi olakšanje, jer će najavljuje Gojković na taj način preko vikenda sve biti očišćeno „ Mi smo stalno vani, naše ekipe rade 24 sata tako da će svi prioriteti, ukoliko snijeg ne bude padao, biti očišćeni preko vikenda“.

Vjerujemo da će prestanak oborina donijeti olakšanje djelatnicima Komunalca jer u ovakvim okolnostima brinuti oko 250 km nerazvrstanih gradskih i bivših županijskih i lokalnih cesta, te oko 100 000 m2 nogostupa i parkovnih staza, nije nimalo lako. Imajmo strpljenja.

najčitanije