Siščanke Karla Hrvoić i Marija Vuletić osvojile 1. i 2. mjesto na državnom natjecanju

ibb

Na 56. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa Siščanke Karla Hrvoić i Marija Vuletić osvojile su 1. i 2. mjesto u grupnim koreografijama. Obje su članice Baletnog i plesnog studija Doma kulture Kristalna kocka vedrine, a na natjecanju su sudjelovale kao predstavnice zagrebačke odnosno velikogoričke plesne škole u natjecateljskoj kategoriji suvremenog plesa u grupnim koreografijama.

plesačica2
Karla Hrvoić, polaznica Umjetničke škole Frane Lučića iz Velike Gorice, sa svojom je ekipom osvojila prvo mjesto, a Marija Vuletić koja pohađa Školu suvremenog plesa A.Maletić Zagreb sudjelovala je u koreografiji koja je osvojila drugu nagradu.
Natjecanje organiziraju Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga.
A uskoro će ih moći vidjeti i sisačka publika: kako doznajemo u sisačkom plesnom studiju, Karla i Marija nastupit će na plesnoj manifestaciji koja će biti organizirana 24. travnja povodom obilježavanja Svjetskog dana plesa u Sisku.

najčitanije