Sisak volontira

imp

261020211635280094.jpeg

Peta po redu manifestacija Hrvatska volontira održat će se od 18. do 23. svibnja 2015. godine. Hrvatska mreža volonterskih centara i Mreža mladih Hrvatske organiziraju manifestaciju Hrvatska volontira kojom se na nacionalnoj razini nastoji mobilizirati velik broj organizatora volontiranja i volontera kako bi se istaknuo ogroman značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva. U njemu, svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni i vrednuje.

U ovu je akciju uključen i naš grad kroz Volonterski centar Sisak. Da bi se realizirao program trebaju volonteri koji će u Domu za starije i nemoćne osobe Sisak u subotu 23.svibnja od 9.30 do 12 sati sudjelovati u sportskom turniru s korisnicima Doma.  Više detalja o projektu kao i način prijave imate na službenim stanicama Agencije lokalne demokracije Sisak  http://www.lda-sisak.hr/index.php?&page=news&article_id=626

Prošlogodišnja kampanja u tjedan dana održavanja okupila je više od 6 tisuća volontera koji su kroz 317 volonterskih akcija na području cijele Hrvatske društvu poklonili gotovo 46 tisuća sati.

najčitanije