Sisak Urban Music se nastavlja!

st

261020211635285835.jpeg

Sisak Urban Music osmišljen je kao skup glazbenih programa koji su obilježili glazbeno/kulturnu povijest Koordinacije Udruga Mladih Siska i koji se prvenstveno orijentiraju na promicanje urbane i alternativne glazbene kulture.
Ovo je drugi od tri ciklusa projekta Sisak Urban Music kroz koje se predstavljaju neafirmirani ‘’demo’’ glazbenici, provode edukativni programi Hrvatskog Glazbenog Festivala te edukativni program HDS – ZAMP-a. Uz glazbene programe te one edukativnog karaktera, pokrenut je i niz akcija vezanih uz prevenciju nasilja, zlouporabu narkotika, alkohola i duhanskih proizvoda.
Drugi ciklus Sisak Urban Musica provodi se u dva dijela, programe Reggenerator i Pulse.
Prvi dio, program Reggenerator, održat će se 15. studenog. Za zagrijavanje prije koncerata zadužen je LIČO & PALAČINKA SOUNDSYSTEM. Ličo je riječka legenda mlađe generacije, agilni aktivist u udruzi RI ROCK, osnivač i voditelj agencije FatBrek Promocija, ljubitelj i dobar poznavatelj jamajčanskog zvuka i reggae scene općenito.
Koncertni dio rezerviran je riječki osmeročlani ska – reggae kolektiv Officer Down koji djeluje na sceni već osam godina, a ove godine izbacio je album imena ”Mau Mau”.
Domaća ekipa DJ-a također će rasplesti publiku i zatvoriti večer uz ritmove recentne reggae / dancehall / dub / dubstep / jungle glazbe.
Program u subotu počinje u 21 sat. Ulaz je besplatan.

najčitanije