Sisačkom Komunalcu izdani certifikati za zahtjevne međunarodne standarde

st

Tvrtki Komunalac Sisak d.o.o. izdani su certifikati ISO 9001 i ISO 14001 za upravljanje sustavom kvalitete i okoliša. Zaslužili su ih organizacijskim promjenama i drugim promjenama unutar samog sustava poslovanja. Radi se o vrlo zahtjevnim, i na koncu, cijenjenim certifikatima koji zahtjevaju širok spektar prilagodbi.
‘Proveli smo sve prilagodbe u 2014. godini. Od definiranja programa, poslovnih procedura, politike, kvalitete okoliša, pa do onih koje se odnose na usklađivanje zakonskih propisa. Sve je bilo u skladu sa strogim europskim i međunarodnim pravilima i normama’ rekao je Goran Groš, direktor sisačkog Komunalca.
Krajem prošle godine u tvrtki je proveden certifikacijski audit sustava upravljanja kvalitetom i okolišem kojeg je provela tvrtka Adria norma d.o.o. U skladu s nalazima i zaključcima auditora, upravni odbor švicarske certifikacijske kuće QS Zürich AG izdao je sisačkom Komunalcu certifikate za upravljanje sustavom kvalitete i okoliša u skladu sa zahtjevima navedenih međunarodnih normi. Certifikatima je tako potvrđena učinkovita implementacija sustava upravljanja kvalitetom i sustava upravljanja okolišem u to trgovačko društvo.

najčitanije