Sisački osnovnoškolci ponovno u Zaostrogu

st

Prije nekoliko mjeseci itekako nas je razveselila vijest da je Odmaralište Zaostog napokon vraćeno na upravljanje Gradu Sisku. Odmaralište, u kojem su uživale generacije Siščana, sada će pružiti pravi ljetni, morski užitak i onim najmlađima, a prva grupa osnovnoškolaca upravo je krenula na jug.

‘Prvi put nakon puno godina sisački osnovnoškolci idu u Zaostrog koji je ponovno pod vodstvom sisačke gradske tvrtke, Športsko rekreacijskog centra. Uspjeli smo na vrijeme ishoditi sve dozvole kako bi već ovog ljeta djeca uživala u ljetnim radostima’, rekla je gradonačelnica.

U autobuse se ukrcalo 118 osnovnoškolaca koji će 7 dana provesti u Odmaralištu Zaostrog. Ovo je, nastavlja gradonačelnica, emotivan trenutak, kako za najmlađe, tako i za njihove roditelje koji su i samo provodili praznike u Zaostrogu. Od iduće će godine, kaže, Grad Sisak omogućiti svim učenicima četvrtog razreda osnovnih škola da posjete Zaostrog, što bi trebao postati tradicionalni poklon Grada najmlađima.

U Zaostogu ih očekuju razni sadržaji koji će im skratiti vrijeme.

‘U Zaostrogu ih očekuju voditelji – učiteljice i animatori. Očekuju ih svi mogući sportski i edukativni sadržaji za koje je odmaralište savršeno. Igralište i blizina mora omogućit će im sretne i ispunjene dane’, zaključuje gradonačelnica.

najčitanije