Sisački HSP AS svakodnevno regrutira nove članove

imp

261020211635284137.jpeg

Rad stranke na loklanoj razini u 2015.godini, bila je jedna od tema konferencije za medije koju su čelnici sisačke podružnice HSP-a AS održali su u svojim novim stranačkim prostorijama ( Ulica Franje Lovrića 9 ).
Razloge traženja novih prostorija pojasnila je dr.sc. Vlatka Vukelić članica predsjedništva stranke, napominjući kako su jednostsavno deložirani iz bivših stranačkih prostorija kod Kazališta 21, te da se „ gradska vlast ponijela vrlo politički nekorektno i revanšistički prema njima, ali i na taj način pokazala svoje uplašeno lice. Jer je tim činom nama jasno poslana poruka da smo ozbiljna prijetnja aktualnoj vlasti.“ – kazala je Vukelić.
Medijima je predstavljen i dipl.ing. Josip Kleković koordinator stranke za Sisak, za kojeg Vukelić ističe da je novo lice u politici. „ Josip Kleković nikad nije bio na političkim funkcijama i visokim gradskim upravljačkim strukturama te stoga iza sebe nema negativnih konotacija.“ – rekla je Vukelić dodajući kako je ovo odgovor na traženje njihovih birača „ Glasači traže nove ljude, dosta im je ispranih imena, a na tome tragu je i izabran Josip Kleković za koordinatora.“
Na pitanje novinara uz otkaze u Domu kulture Kristalna kocka vedrine, odgovori je Josip Kleković jedan od onih koji su dibili otkaz demantirajući izjavu gradonačelnice Kristine Ikić Baniček koja je na sjednici sisačkog Gradskog vijeća izjavil akako nitko nije dobio otkaz te da će djelatnici koji su višak biti preraspoređeni na druga radna mjesta. „To nije točno. Dobili smo poslovno uvjetovani otkaz bez ikakvog objašnjenja po kojem kriteriju smo mi višak. Pokušao sam više puta razgovarati s ravnateljicom Valentinom Ivanković Pelikan no s tom osobom je nemoguće razgovarati. Na bilo koje pitanje ona uvijek daje isti odgovor: „to je odluka poslodavca.“ – pojasnio je koordinator HSP AS Sisak, Josip Kleković.
Dodajmo kako stran trenutno broji više od 1500 članova, a svakodnevno stižu novi koji do sad nisu bili niti u jednoj stranci.

najčitanije