Sisački Crveni križ nastavlja projekt „Zaželi“

imp

Manje od mjesec dana je do kraja provedbe projekta “Okreni pedalu, pokreni promjenu” kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Sisak.  Edukacija žena pripadnica ciljne skupine za njegovateljice starijih i nemoćnih osoba je pri kraju, a pohađa ju 5 žena.
Ovaj projekt u trajanju 30 mjeseci u potpunosti je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Vrijednost projekta je 1.508.425,00 kn. U radnom dijelu Gradsko društvo Crvenog križa Sisak sa 6 zaposlenih žena brinulo je o ukupno 49 krajnjih korisnika.
Projekt je u potpunosti uspio te se očekuje nastavak projekta programa Zaželi faza 2.kojim bi se riješio problem nezaposlenosti dugotrajno nezaposlenih žena i pomoći u svakodnevnim životnim obavezama starijih i nemoćnih osoba i osoba u potrebi.
Gradsko društvo Crvenog križa Sisak poziva sve zainteresirane, starije i nemoćne te osobe u potrebi, da se prijave na telefon 044/545-094 svaki radni dan (od ponedjeljka do petka) od 9 do 13 sati i upišu u evidenciju krajnjih korisnika.
„Posebna zahvala partnerima na projektu: Gradu Sisku, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje – Područnom uredu Sisak, Centru za socijalnu skrb Sisak, te svim sudionicima projekta.“, poručuju iz sisačkog Crvenog križa.

najčitanije