Sisačka oporba podignula kaznenu prijavu protiv gradonačelnice

imp

261020211635288659.jpeg

Sisačka oporba, HDZ, HSS, HSP dr AS i HSLS, podignuli su Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku kaznenu  prijavu protiv gradonačelnice Kristine Ikić Baniček zbog Zlouporabe položaja i ovlasti.

Kaznena prijava odnosi se na “slučaj Kopa beach” o kojem smo već ranije pisali. https://sisakportal.hr/kriminalne-radnje-gradonacelnice-kristine-ikic-banicek/

Predsjednik gradskog HDZ-a Željko Krapljan ovu je priču opisao kao “devastacijski zločin”

“Kristina Ikić Baniček je gradonačelnica Siska i predsjednica sisačkog SDP-a, a ja odgovorno tvrdim da je ona planirala, organizirala i realizirala devastacijski zločin. Kad kažem devastacijski zločin pod nazivom “Kopa beach” podrazumijevam da je uz njen politički blagoslov i politički dogovor uništena prometna komunikacija na pravcu od Siska do Karlovca.  Razmontirao se i demontirao veliki broj mostova preko Petrinjčice, Gline i ostalih.” – rekao je Krapljan napominjući kako je svojim postupanjem gradonačelnica Ikić Baniček nanijela štetu Gradu Sisku.

Osim Sisačkom državnom odvjetništvu, oporba je kopije kaznene prijave poslala i DORH-u, USKOK-u, Ravnateljstvu policije  a ovih dana dobit će ju i Ministarstvo financija.

HDZ - Kaznena prijava protiv gradonacelnice

najčitanije