Sisačka Ledena i kao koncertna dvorana!

db

Hladno pivo i Punčke dobili su privilegiju biti prvi bendovi koji će nastupiti u potpuno novom koncertnom prostoru u Hrvatskoj, Ledenoj dvorani Zibel, koja 26. listopada 2018. otvara vrata publici Siska te šire i daljnje okolice.
U organizaciji Ki BI DA BI j.d.o.o. te uz potporu Grada Siska i Športsko-rekreacijskog centra Sisak održat će se prvi koncert u, nadamo se, brojnom i dugovječnom nizu koji u budućnosti čeka Ledenu dvoranu Zibel u Ulici Augusta Cesarca bb, Sisak.
Hladno pivo se, kao jedan od najvećih, najpoznatijih i najdugovječnijih hrvatskih glazbenih sastava koji djeluje preko 30 godina, sprema u Sisku održati jedan od najboljih koncerata ikad.
Kao gosti i predgrupa Hladnog Piva, iz Zagreba nam stižu ”PUNČKE” koje će pripremiti posjetitelje na nezaboravan program.
Ulaz u dvoranu otvara se u 19 sati, PUNČKE nastupaju u 20:30, a HLADNO PIVO u 21:30 sati.
Svoju ulaznicu svi zainteresirani mogu kupiti dolaskom u Caffe bar ”ELEPHANT” (Trg Bana Josipa Jelačića 3), u Ledenoj dvorani, (A. Cesarca bb) ili bazenu (Trg grada Heidenheima 1) u Sisku te putem on-line servisa ”Ulaznice.hr”.

najčitanije