Sisačka knjižnica darivala bebe u rodilištu

imp

261020211635273073.jpeg

Vrijeme je darivanja pa je tako ekipa sisačke Knjižnice ovih dana posjetila sisačko rodilište gdje su uručile edukativno-inforamtivno pakete za roditelje i bebe koji sadrže slikovnicu za najmlađe, letak koji informira roditelje na koji način mogu besplatno učlaniti svoju bebu u gradovima i općinama Sisačko-moslavačke županije te letak „Čitaj mi!“ koji govori o vrijednosti čitanja od najranije dobi.
U kratkom posjetu rodiljama, knjižničarke su podijelile pakete, pozvale majke da s djecom uživaju u čitanju od najranije dobi te da tijekom prve godine života djeteta posjete svoju najbližu narodnu knjižnicu. Na taj način stječe se navika čitanja, posjećivanja knjižnice i raznih kulturno-obrazovnih aktivnosti koje sve knjižnice organiziraju za najmlađe, a roditeljima se pruža potpora u vidu stručne literature o roditeljstvu, zdravlju, njezi, odgoju i psihologiji djece.
U posjetu rodilištu bile su ravnateljica Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak Dubravka Šurlan, te knjižničarke Nataša Bujas, Martina Bašić i Iva Pavušek Rakarić.

najčitanije