Šest sisačkih ogranaka stranaka podupire izbor Kolinde Grabar Kitarović

imp

261020211635284176.jpeg

Apsolutnu potporu kandidatkinji za predsjednicu Republike Hrvatske, Kolindi Grabar Kitarović, izrazili su predstavnici sisačkih političkih stranaka, Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, Bloka Umirovljenici zajedno i Zavjeta za Hrvatsku.
Ove stranke, pozivaju svoje članove i simpatizere da obavezno izađu na predsjedničke izbore 11. siječnja i svojim glasom podupru izbor Kolinde Grabar Kitarović.

“Glas za Kolindu Grabar Kitarović je glas za vraćanje ponosa i dostojanstva te zaštitu nacionalnih interesa hrvatske države i naroda. To je za Republiku Hrvatsku i naš hrvatski grad Sisak, najbolji i najkvalitetniji izbor. Na sastanku, održanom 3. siječnja ove godine, izražen je zajednički stav da je za budućnost i razvoj grada Siska, iznimno važno i pozitivno da je došlo do okupljanja i koncentracije političkih stranaka državotvorne i domoljubne orijentacije. Zajednički je zaključak da se ta suradnja i koordinacija u budućnosti mora nastaviti i na drugim pitanjima važnim za razvoj grada Siska.” – stoji u zajedničkom priopćenju tih stranaka.

najčitanije