Sekulić i Cindrić napustili MOST – rad u Gradskom vijeću nastavljaju kao nezavisni

mradenovic

261020211635229558.jpeg

Gradski vijećnici Predrag Sekulić te Ivana Cindrić, predsjednica Gradskog vijeća, medijima su poslali priopćenje kako napuštaju stranku i svoj rad u Gradskom vijeću nastavljaju kao nezavisni vijećnici.
„Ovim putem želimo izvijestiti zainteresiranu javnost da časnu ulogu vijećnika u Gradskom vijeću Grada Siska nastavljamo kao nezavisni vijećnici.
Zahvaljujemo se na dosadašnjem radu i korektnosti: prijateljima, kolegama, članovima i simpatizerima MOST NL Sisačko moslavačke županije, kao i svim gradskim organizacijama unutar iste.
Čvrsto vjerujemo kako će nas osnovne ideje zbog kojih smo se politički aktivirali kroz stranku MOST NL (poštenje, ljubav prema Domovini, rad za dobrobit uže odnosno šire zajednice i svakog građanina, itd.), i dalje povezivati na lokalnim razinama“, stoji u priopćenju.
Priopćenjem se oglasio i koordinator stranke za Sisačko – moslavačku županiju Milan Brigljević.
„Dužnost nam je izvijestiti zainteresiranu javnost da su MOST-ova predsjednica gradskog vijeća u Sisku Ivana Cindrić Krčelić i vijećnik Predrag Sekulić inače koordinator stranke za Sisak odlučili napustiti stranku MOST i nastaviti svoje političko djelovanje kao neovisni vijećnici
Na taj način MOST više ne sudjeluje u programskoj suradnji s SDP-om u Sisku.
Ovim putem se zahvaljujemo na dosadašnjem radu našim bivšim članovima/članicama kao i gradonačelnici Kristini Ikić Baniček i suradnicima na dosadašnjoj suradnji.
S obzirom na vjerojatnost interesa javnosti i medija za novu situaciju, nakon što novonastalu situaciju prouče tijela stranke, ponovo ćemo se obratiti medijima i javnosti“, navodi Brigljević.

najčitanije