Sedmorka uhićena zbog iznude u pokušaju

imp

Policija

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su dovršili kriminalističko istraživanje nad sedmoricom muškaraca (50, 33, 46, 51, 26, 62, 55) zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Iznuda u pokušaju i pomaganje u počinjenju navedenog kaznenog djela.

 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su osumnjičeni u cilju pribavljanja protupravne imovinske koristi, u vremenskom periodu od ljeta 2022. godine do sredine srpnja 2023. godine uz ozbiljne prijetnje pokušavali iznuđivati 26-godišnjeg vlasnika jednog ugostiteljskog objekta na području Grada Siska.

 

Nadalje je utvrđeno kako su u subotu, 15. srpnja u večernjim satima, po prethodnom dogovoru, a sve u cilju zastrašivanja i prijetnji, došli do ugostiteljskog objekta, fizički napali oštećenog 26-godišnjaka i lakše ga ozlijedili.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

 

Kako neslužbeno doznajemo među sedmoricom muškaraca su i dvojica vlasnika drugih ugostiteljskih objekata u Sisku, a koji su, kako tvrdi policija, pokušavali iznuđivati vlasnika bara i nightcluba u Ulici Stjepana i Antuna Radića.

najčitanije