Sebastijan Đurić 10 milijunti putnik Auto prometa

imp

261020211635234114.jpeg

Sisački autobusni kolodvor danas je dočekao svog 10 milijuntog putnika.
To je srednjoškolac Sebastijan Đurić kojem je gradonačelnica poklonila S-karticu s tisuću kuna. Sebastijan živi na Viktorovcu, učenik je Ekonomske škole i svakodnevno koristi gradski autobusni prijevoz, a često putuje i u Zagreb te će ovu nagradu kako nam je rekao dobro iskoristiti.
Inače sisački Auto promet svake godine nagrađuje svog milijuntog putnika, no ove su godine odlučili nagraditi 10 milijuntog, računajući od 1.lipnja 2013.godine. To je samo pokazatelj, kaže gradonačelnica Kristina Ikić Baniček da ova sisačka prijevoznička tvrtka dobro radi.
„Svake godine dajemo nagradu milijuntom putniku, ali ovo je doista impozantna brojka od 10 milijuna putnika od 2013. godine. Ovom prilikom želim naglasiti veliki rast i razvoj tvrtke Auto promet Sisak koja može biti na ponos svim građanima. Posebno mi je drago što su radnici Auto prometa izuzetno zadovoljni. Uskoro stižu i novi autobusi i time opravdavamo povjerenje svih Siščanki i Siščana koje su nam dali“, rekla je gradonačelnica.
Vozni park ove tvrtke koja je prošle godine na rođendanskoj torti imala 60 svjećica je sve drugo nego star. Uz 15 novih autobusa koji su nabavljeni u posljednje dvije godine u Sisak, najavljuje nam direktor Auto prometa, Darko Majić, dolazi 20 novih. „Već krajem idućeg tjedna novi će autobusi biti u Sisku, trenutno se ugrađuje video nadzor, svi će autobusi imati displeje, a oni autobusi koji će prometovati po gradu imat će i automatske mjenjače čime ćemo olakšati vožnju vozačima.“, rekao je Majić.
Od početka ove godine Auto promet je prevezao 608 000 putnika, najbrojniji su školarci. Godinu su završili u plusu, pola milijuna kuna, pa im to omogućuje da se javljaju na nove natječaje.
Uz 15 novih autobusa koji su nabavljeni u protekle dvije godine, a nakon skorog dolaska 20 novih autobusa, Sisak će biti grad s najnovijim voznim parkom u Hrvatskoj. Na ovaj način, kažu u Auto prometu, dugoročno je osiguran kvalitetan gradski i međugradski prijevoz i opstojnost tvrtke.

najčitanije