Šarena vojska zdravlja prošla kroz Sisak

imp

261020211635268954.jpeg

Šarena vojska zdravlja u subotu, 21.svibnja, promarširala je Siskom pronoseći gradom dobru energiju, šireći pozitivu i educirajući Siščane o važnosti zdravih životnih navika i pozitivnog pristupa životu, pozivajući ih na akativnost. To su mladi glumci i glazbenici činili rimom, glazbom, plesom.
Radi se o kratkom interaktivnom kazališnom performansu koji izvodi mala skupina glumaca i glazbenika u različitim javnim prostorima u kojima se okuplja veći broj mladih, s ciljem promocije zdravlja i života bez ovisnosti.
Projekt je to prevencije ovisnosti Udruge za djecu i mlade Novi svijet iz Siska koji provode u partnerstvui s Glazbenom školom Frana Lhotke i Televizijom Student iz Zagreba, a uz podršku Grada Siska i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdrvalja Republike Hrvatske.
Sisak je četvrti grad, nakon Slavonskog Broda, Vinkovaca i Đakova, koji je ove godine imao priliku vidjeti performans Šarena vojska zdrvalja, a u sljedeću subotu ekipa Novoga svijeta iznenaditi će Petrinjce i poticati na promjene životnih navika koje donose zadovoljstvo i zdravlje.
Projekt završavaju u Dubrovniku 19.lipnja, a prije toga 17.lipnja su u Kninu i 18.lipnja u Šibeniku

najčitanije