"Samo ljubav nije dovoljna"

imp

Sisak je ovoga tjedna domaćin jedne humanitarne priče. Radi se o projektu Samo ljubav nije dovoljna. Idejni začetnici ove ideje su zapravo djeca koja su uvidjela problem i svojevoljno odlučila pomoći svojim vršnjacima i malim prijateljima, te kroz ples i pjesmu prikupiti donacije za pomoć odjelu pedijatrije sisačke bolnice.

“Ono što se želi pokazati ovom akcijom jest kako djeca svojim djelima i radom od malih nogu mogu sudjelovati u plemenitim akcijama, a nadasve nas iznenaditi toplinom i veličinom svojih malih srca. Djeca su pokazala kako žele iskoristiti svoje slobodno vrijeme u humanitarne svrhe i razvijati svijest o društvenim problemima, stoga je na nama odraslima odgovornost da ih podržimo u njihvim nastojanjima. ” – kazala nam je Marija Markulin s portala poticaji.info, koji uz OB Sisak, Hotel Panoniju i ŠPK TOP STEP organiziraju ovu humanitarnu akciju.
[pro_ad_display_adzone id=”8958″]
Osnovni cilj ove humanitarne akcije je učiniti boravak hospitalizirane djece što ljepšim i toplijim kako ih boravak izvan doma te odvojenost od roditelja ne bi dodatno pogodila.
Kako su upravo djeca idejni začetnici ove humanitarne priče, u programu sudjeluju uglavnom djeca, razni pjevački zborovi i plesne skupine. Tako će u srijedu 11.veljače na ovom humanitarnom eventu nastupati ŠPK Top Step, dječji zbor Tičeki, dječji zbor Crescendo, Športski akrobatski rock´n´roll klub Mega Rock, Virida – studio za ples i fitnes, Plesna udruga Dijamant i NUR Sisak.

Cijena ulaznice za ovaj humanitarni event, koji u hotelu Panonija počinje u srijedu 11.veljače u pola 8 je 20 kuna, a sredstva se prikupljaju u putem žiro računa. Broj računa – HR2724840083115972088

Vjerujem kako ćete se odazvati i podržati ovu humanitarnu priču – jer Samo ljubav nije dovoljna.

najčitanije