Sajam poslova u Sisku krajem listopada

imp

261020211635251177.jpeg

Hrvatski zavod za zapošljavanje i ove godine organizira Sajmove poslova na razini cijele Hrvatske koji se održavaju u dva ciklusa, jesenskom i proljetnom. Među gradovima koji su uključeni u ovaj jesenski ciklus je i Sisak. Sajam poslova u Sisku će se održati u petak, 27. listopada s početkom u 10 sati u Hotelu Panonija.
Osim izložbenih štandova s poslodavcima bit će tu i radionice „Osposobljavanje na radnom mjestu“, „Sezonsko zapošljavanje“ i „Samozapošljavanje“.
Održat će se i okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje – kako uskladiti ponudu i potražnju za radnicima strukovnih zanimanja“.
Sajmom poslova Zavod želi omogućiti izravan kontakt poslodavaca s onima koji traže posao – nezaposlenim osobama, ali i svima ostalima koji se nalaze na tržištu rada. U izravnom kontaktu nezaposlene osobe, ostali koji traže posao, ali i oni koji su u sustavu obrazovanja moći će se na jednome mjestu upoznati s potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova i zahtjevima koje poslodavci traže od budućih radnika.

Program:

dav

najčitanije