Sajam poslova u Sisku

ibb

271020211635294197.jpeg

Sajam poslova u Sisku zakazan je za 25. ožujka u Hotelu Panonija. Manifestacija u režiji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje najavljuje predstavljanje potencijalnih poslodavaca, s kojima posjetitelji mogu izravno kontaktirati i dobiti informacije o mogućnostima zapošljavanja.
Program sajma uključuje i prezentacije o stručnom osposobljavanju, prekvalifikacijama, poticajnim mjerama za zapošljavanje, mogućnostima rada u inozemstvu ili samozapošljavanju. A posjetiteljima Sajma poslova na raspolaganju će biti i računalo s programom za samo-procjenu, putem kojeg nezaposleni mogu testirati svoje interese, sklonosti i sposobnosti.
Izložbeni štandovi poslodavaca bit će postavljeni u velikoj dvorani Hotela Panonija.
U Banket sali na prvom katu u 10.30 počinje Okrugli stol o važnosti informacijsko-komunikacijskih tehnologija na tržištu rada, a od 12.30 u istom prostoru održat će se radionica na temu samozapošljavanja.
U TV salonu prezentirat će se mogućnosti sezonskog zapošljavanja u turističkim djelatnostima, a za 12.30 zakazan je početak radionice na temu uspješnog traženja posla na kojoj će nezaposleni dobiti informacije o pravilnom pisanju životopisa, ali i odgovor na pitanje – kako se što bolje prezentirati na razgovoru za posao.
Sajam poslova u Sisku održava se u utorak, 25. ožujka, u Hotelu Panonija, od 10 do 15 sati.