Razgovaraonica o prijateljstvu i toleranciji

imp

Građanska Inicijativa Razgovaraonica Dobra Djela (1)

Na Dan dobrih djela, a uoči Svjetskog dana tolerancije Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ održala je razgovaraonicu koju je s učenicima 1.a razreda OŠ 22.lipnja i njihovom učiteljicom Snježanom Zuber vodila dr. sc. Daša Poredoš Lavor.

Građanska Inicijativa Razgovaraonica Dobra Djela (5)

Na susretu je Daša Poredoš Lavor učenicima pročitala priču „Dvoboj u košari za otpatke“, potom je s učenicima razgovarala o priči, učenici su je povezivali s iskustvima iz života, crtali najdojmljivije dijelove priče i razgovarali o prijateljstvu i toleranciji. Svi su imali priliku pokazati svoje crteže i poručiti poruke koje se odnose na prijateljstvo i uljudbeno ponašanje u vršnjačkim odnosima. Na kraju susreta sa učenike su pripremljeni voćni sokovi i straničnici za knjige koji su promotivni materijali ovog projekta.

Građanska Inicijativa Razgovaraonica Dobra Djela (4)

Hvala učenicima na marljivom radu i kreativnim idejama, kao i učiteljici na lijepom dočeku i suradnji – poručuju iz Građanske inicijative „Moj grad Sisak“.

Građanska Inicijativa Razgovaraonica Dobra Djela (3)

Ova aktivnosti dio je projekta PAG – podrška aktivnom građanstvu II koji je sa 1000 Eura financiran za 2023. godinu od strane Grada Sisak. Partneri na projektu su Osnovna škola „Braća Bobetko“ Sisak, Osnovna škola Ivana Kukuljevića i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

Građanska Inicijativa Razgovaraonica Dobra Djela (2)

najčitanije