Razgovaraonica i kreativna radionica „U blagdanskom raspoloženju“

imp

Kreativna Radionica

Centar igre i knjižnica igračaka „Krenimo zajedno“ koja se nalazi u Osnovnoj školi „Braća Bobetko“ i Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, povodom nadolazećih prosinačkih blagdana, organiziraju razgovaraonicu i kreativnu radionicu pod nazivom „U blagdanskom raspoloženju“.

 

Susret je namijenjen za sve dobne uzraste, znači djeca, mladi i odrasli su dobro došli, a održat će se u prostorijama Centra igre i knjižnice igračaka (adresa: OŠ „Braća Bobetko“ Sisak, Ul. Marijana Cvetkovića 24).

 

Susret će voditi dr. sc. Daša Poredoš Lavor koja će sa sudionicima razgovarati o osjećajima i ponašanjima u blagdanske dane, a Jadranka Demonja će voditi kreativnu radionicu izrade blagdanskih ukrasa. Radni materijal je osiguran, a sve što sudionici izrade – ponijet će sa sobom. Sudionici mogu ponijeti i svoje prošlogodišnje ukrase kako bi ih malo oplemenili i pripremili za ovu godinu.

 

Radionica će se održati u četvrtak, 30.studenog, s početkom u 18 sati.

 

Ova aktivnosti dio je projekta PAG – podrška aktivnom građanstvu II koji je sa 1000 Eura financiran za 2023. godinu od strane Grada Sisak. Partneri na projektu su Osnovna škola „Braća Bobetko“ Sisak, Osnovna škola Ivana Kukuljevića i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

najčitanije