Razgovaraonica i kreativna radionica na temu „Kako vidimo sebe i kako vidimo druge“

imp

Kreativna Radionica

Centar igre i knjižnica igračaka „Krenimo zajedno“ koja se nalazi u Osnovnoj školi „Braća Bobetko“ i Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ organiziraju razgovaraonicu i kreativnu radionicu pod nazivom „Kako vidimo sebe i kako vidimo druge“ koja će se održati 7. 11. 2023. (utorak) s početkom u 18 sati, povodom obilježavanja Svjetskog dana tolerancije koji se u svijetu obilježava 16. 11.

 

Susret je namijenjen za sve dobne uzraste, znači djeca, mladi i odrasli su dobro došli, a održat će se u prostorijama Centra igre i knjižnice igračaka (adresa: OŠ „Braća Bobetko“ Sisak, Ul. Marijana Cvetkovića 24).

 

Susret će voditi dr. sc. Daša Poredoš Lavor koja će sudionicima pročitati kratku motivacijsku priču o kojoj će se potom razgovarati, a Jadranka Demonja će voditi kreativnu radionicu izrade ukrasnih i uporabnih predmeta od tekstila i drugih recikliranih materijala. Radni materijal je osiguran, a sve što sudionici izrade – ponijet će sa sobom.

 

Ova aktivnosti dio je projekta PAG – podrška aktivnom građanstvu II koji je sa 1000 Eura financiran za 2023. godinu od strane Grada Sisak. Partneri na projektu su Osnovna škola „Braća Bobetko“ Sisak, Osnovna škola Ivana Kukuljevića i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

 

 

Foto – Moj grad Sisak

najčitanije