Radovi po Sisku

imp

Sisačke su ulice tijekom ovih ljetnih mjeseci prava mala gradilišta.
Traju radovi u Vinogradskoj ulici, gdje se dovršava vodovod i odvodnja, a ubrzo slijedi uređenje prometnice. U tijeku su i radovi na uređenju parkirališta u Odranskoj ulici, Ulici Ivana Meštrovića, u Bakranovoj ulici, sanira se nogostup u Ulici Berislava Pavičića, dovršava se šetnica prema Starom gradu sa silaskom prema prema nekadašnjem Sajmu cvijeća, a obnavljaju se i stepenice koje vode na željeznički most.
Ovih dana započet će i asfaltiranje Ulice Nikole Tesle i Ulice Kate Pejnović te izgradnja nastavka biciklističke staze u Rimskoj ulici od Malog kaptola do RBA banke. Započinje gradnja parkirališta u Ulici Gustava Krkleca na Brzaju. Po završetku radova novo parkiralište imat će 29 parkirnih mjesta i 1 mjesto za osobe s invaliditetom te malo okretište koje će omogućiti lakše prometovanje ovom inače slijepom ulicom.
Pri završetku je priprema dokumentacije za asfaltiranje Ulice Andrije Hebranga u dužini od 725 m, kao i za cestu Gušće – Veliko Svinjičko oko 3,5 km, a radovi će započeti početkom idućeg mjeseca.

najčitanije