Radni sastanak predstavnika Gradskog vijeća, Grada Siska i saborskih zastupnika 6.izborne jedinice

imp

Za 18 sati u Hotelu Panonija zakazan je danas (srijeda 26.rujna) radni sastanak predstavnika Gradskog vijeća i Grada Siska i zastupnika u Hrvatskom saboru izabranih na listama političkih stranaka i koalicija u 6.izbornoj jedinici, a koji trenutno obnašaju dužnost zastupnika.
Radni sastanak će se održati na inicijativu Ivane Krčelić, predsjednice sisačkog Gradskog vijeća, a cilj mu je, upoznati saborske zastupnike, za koje je glasalo biračko tijelo našega Grada, s prioritetnim ciljevima i projektima od vitalnog interesa za naš Grad i zamoliti ih za pomoć pri uvrštavanju tih projekata u Proračun Republike Hrvatske za 2019. godinu.
Riječ je o projektima koje Grad Sisak ne može samostalno pokrenuti i realizirati, bez pomoći države (ili državnih institucija i/ili javnih poduzeća), jer u njima može biti samo suradnik ili partner, niti Grad Sisak, bez pomoći svojih saborskih zastupnika, može ove projekte uvrstiti u Državni proračun za 2019. godinu.

Na ovaj sastank su pozvani:
Dražen Barišić, Goran Beus Richembergh, Mato Čičak, Darinko Dumbović, Bojan Glavašević, Nikola Grmoja, Željka Josić, Željko Lenart, Mirando Mrsić, Ivan Pernar, Tomislav Sokol, Nenad Stazić, Stipo Šapina i Ivan Šuker

najčitanije