Radne akcije za završno uređenje Sobe čuda

ibb

2. prosinca u Sisku se otvara Soba čuda – prostor za senzornu integraciju djece s poteškoćama u razvoju, smješten u Frankopanskoj ulici na nedavno izgrađenom ‘malom urbanom trgu’. Dugoočekivani projekt Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i Grada Siska napokon se privodi kraju: građevinski radovi su gotovi, prostor je opremljen, jedino još treba odraditi akciju čišćenja i glancanja. A budući da je zajednica i do sada pokazala jak senzibilitet kada je ovaj projekt u pitanju, u Udruzi su odlučili pozvati u pomoć i na ove završne radne akcije:
”Pozivamo sve koji imaju volje i želje da nam se pridruže u petak, subotu i nedjelju, od 4. do 6. studenog. Imat ćemo radne akcije unutarnjeg i vanjskog uređenja prostora. Prošli put kada smo imali ovako velike radne akcije odazvali su nam se volonteri Crvenog križa, Vivera, Kendo klub Sisak…sada već imamo najavu volontera grada Siska, djelatnika Ine, tako da vjerujem da će i ovoga puta odaziv biti dobar. Pozivamo i sve naše sugrađane da nam pomognu da to sve bude lijepo i ‘zglancano’ za otvorenje 2. prosinca”, poručuje Aleksandra Milković, izvršna direktorica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.
Na radne akcije ste svi dobro došli, ali i na otvorenje Sobe čuda koje prigodno zakazano za 2. prosinca, uoči Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

najčitanije