R.I.P. ROUTE 2023.

imp

bikers brothers sisak

Prije 15 godina Bikers Brothers Sisak pokrenuli su R.I.P. ROUTE.
Na taj dan se Bikers Brothers Sisak i svi njihovi prijatelji voze za sve njih koji su prerano otišli poštivajući ideju kojoj su pripadali ili su joj težili.

 

„Ljubav prema motorima i dugogodišnje druženje pružilo nam je priliku da upoznamo mnoge drage ljude i dobre prijatelje, ali isto tako smo ostali bez dosta njih. Ne posjećuju se bircevi jer pod šankom nisu ni otišli. Sve se događa na cesti i motorima, male pauze, nova poznanstva i sve što ide uz bajkerski život.“, kažu organizatori.

 

Ovogodišnja R.I.P. route održat će se u subotu, 22.travnja, dugačka je između 120 i 150 km, a obuhvaća dionicu Sisak – Petrinja – Kostajnica – Hrv. Dubica – Sunja – Sisak.

 

Hrana je osigurana i piće isto. Za sve koji budu htjeli prenoćiti kod njih, organizatori poručuju, neka ponese vreće za spavanje. Ako vrijeme bude dobro može se organizirati kamp, a u slučaju lošeg vremena smještaj je u 1 st Bikers Safe House za sve ostalo brinu BBS club house i 1 st Bikers Safe House.

 

R.I.P. route 2023. kreće u 13.30 sati ispred 1st Bikers Safe House (Savska 22, Sisak), a okupljanje kreće od 12.30 sati.

 

 

KONTAKT:

ŽARA 095/9071091
GORAN 091/5459631

 

 

Foto – Bikers Brothers Sisak

najčitanije