Prvi rođendan Sobe čuda

imp

Kad vjeruješ, čuda su moguća – kaže jedna poslovica a to se pokazalo točnim prije godinu dana kada je, 3.prosinca, nakon gotovo dvije i pol godine truda, rada i upornosti roditelja djece s teškoćama u razvoju u Sisku zaživjela Soba čuda – prva soba za terapiju senzorne integracije u Sisačko-moslavačkoj županiji.
Godinu dana kasnije Soba čuda obilježila je svoj prvi rođendan i to kako kažu u Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije “baš onako kako treba – s djecom koja proteklih 12 mjeseci jednom tjedno posjećuju Sobu čuda i svoje razvojne teškoće smanjuju senzornom i radnom terapijom.”

“I dok smo se mi roditelji družili njihove terapeutkinje Jasmina, Luna,Veronika, Marta i Selma danas su se igrale s njima. Pridružio im se klaun Mario “Balonko”, a slavljeničku tortu donirala nam je Josipa Špelić. Danas senzornu terapiju u Sisku dobiva 62 djece i mladih iz svih dijelova naše županije. Otvorena je lista čekanja za treću grupu i radne i senzorne terapije, a svesrdnu potporu od prvog dana pruža Grad Sisak te zahvaljujemo gradonačelnici Kristini Ikić Baniček što nas je i danas posjetila i zajedno s nama proslavila prvi rođendan.” – rekli su u Udruzi.

Kako je bilo na prvom rođendanu Sobe čuda možete vidjeti ovdje

najčitanije