PRONI nastavlja s projektom 'Zajedno aktivni'

st

‘3. Fokus grupa – Zajedno aktivni’ nova je aktivnost koju u okviru projekta ‘Zajedno aktivni’ provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje.

Cilj je osvijestiti važnost i mogućnosti utjecanja pojedinca u društvu, omogućiti razumijevanje potreba mladih, njihovih interesa i važnosti zajedničkog lokalnog djelovanja u cilju postizanja pozitivnih društvenih promjena.
Aktivnost ‘’3. Fokus grupa – Zajedno aktivni” je usmjerena ‘donositeljima odluka’, tj. djelatnicima ustanova i institucija koji u svome radu pripremaju i provode programe usmjerene mladima ili svojim službenim djelovanjem imaju mlade za korisničku skupinu, te ‘mladima’, članovima i volonterima nevladinih organizacija, savjeta mladih, učeničkih vijeća i neformalne skupine mladih s područja Sisačko-moslavačke županije.
U okviru fokus grupe, raspravljat će se o procesima provedbe istraživanja na području Sisačko-moslavačke županije, problemima s kojima se mladi susreću te pokrenuti diskusije dvije skupine vezane uz postavljanje prijedloga za izradu ‘Preporuka za izradu politika za mlade Sisačko-moslavačke županije’.

Projekt ‘’Zajedno aktivni’’ se provodi kroz program ERASMUS+ Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike, na području Sisačko-moslavačke županije, a na rasporedu je u ponedjeljak, 20.veljače u Domu za starije i nemoćne Sisak s početkom u 12 sati.

najčitanije