Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

imp

Policija je priopćila kako se u utorak, 26. srpnja, oko 13 sati, na raskružju ulica Hrvatskog narodnog preporoda i kneza Branimira u Sisku, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

 

Do nesreće je došlo kada je 53-godišnjakinja iz Siska automobilom sisačkih registracija, udarila 69-godišnjakinju koja je na biciklu prelazila kolnik preko pješačkog prijelaza. Od siline udarca vozačica bicikla je pala na kolnik te je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.

 

Protiv 53-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, dok će vozačici bicikla biti uručena obavijest o počinjenom prekršaju.

 

 

 

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se i u 14.30 sati, u mjestu Odra Sisačka. Nesreću je izazvao 64-godišnjak s petrinjskog područja koji je upravljao automobilom sisačkih registracija. On je uslijed neprilagođene brzine prešao na suprotnu traku i udario u automobil kojim je upravljala 51-godišnjakinja.

 

U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđene putnice iz oba automobila. Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 64-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 

 

Foto – PU sisačko – moslavačka

najčitanije