Proljetna akcija odvoza glomaznog otpada

imp

Gospodarenje otpadom Siska kreće s proljetnom akcijom odvoza glomaznog otpada s područja grada Siska.
Potreba odvoza krupnog (glomaznog) otpada prijavljuje se pozivom na brojeve telefona 044/782-7492, 044/782-7489 u radnom vremenu od 07:00 do 15:00 sati, email-om na [email protected] ili preko kontakt obrasca va web stranici Gospodarenja otpadom.
Prijave za odvoz glomaznog otpada započele su 1. i traju do 4. travnja. Odvoz glomaznog otpada kreće od 8.travnja i traje do 29. travnja 2019.
“Mole se korisnici da glomazni otpad za svoje područje, odnosno ulicu ili naselje prijavljuju u točno naznačenom datumu navedenom u stupcu „PRIJAVA ODVOZA“. Odvoz će se izvršiti u dane ispisane u stupcu „DAN ODVOZA“. Ukoliko ne prijavite odvoz glomaznog otpada u zadanom periodu, neće Vam se osigurati usluga odvoza. Individualna domaćinstva (kuće) moraju otpad odložiti unutar dvorišta, dostupno vozilu za sakupljanje otpada. Kolektivna domaćinstva (zgrade) će prilikom prijave glomaznog otpada dogovoriti način odvoza otpada.
I ovoga puta se mole korisnici da uz glomazni otpad ne ostavljaju građevinski, opasni otpad, otpadne gume, vozila, baterije, akumulatore, otpqad od orezivanja krošnji, korova, grmova,….U glomazni otpad ne spada ni električni i elektronički otpad. Njega možete besplatno zbrinuti putem ovlaštenog sakupljača. Na području Sisačko-moslavačke županije ovlašteni sakupljač je FLORA VTC, a kontakt broj je 0800 444 110.” – poručili su iz Gospodarenja otpadom Sisak.
Kalendar odvoza glomaznog otpada možete ovdje

najčitanije