Projekt GI „Moj grad Sisak“ - Godine su samo broj II

imp

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ tijekom ove 2020. godine provodi projekt pod nazivom Godine su samo broj II koji je s 18 000 kuna financiran sredstvima Grada Siska.
„Na ovom projektu ostvarili smo djelomično zapošljavanje civilne stradalnice rata Višnje Jendričko. Partner na projektu je Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Partnerstvo se odlikuje suradnjom pri organiziranju i održavanju raznih susreta za djecu, mlade, srednjovječne i one malo starije povodom obilježavanja značajnih datuma u zajednici i u svrhu aktivnog provođenja slobodnog vremena. Knjižnice su oduvijek bile mjesta druženja, informiranja ljudi, stjecanja novih znanja, prijateljstva i tolerancija.“, rekla nam je Daša Poredoš Lavoz iz GI „Moj grad Sisak“, dodajući kako su za potrebe promidžbe i vidljivosti ovog projekta odlučili napraviti nešto konkretno i praktično, a to su straničnici koji će pomoći kako knjige ne bi imale uši. Straničnike možete pronaći u svim odjelima sisačke knjižnice.

godine su samo broj 3 godine su samo broj 2 godine su samo broj 1
„Želimo vam lijepo i toplo čitalačko ljeto uz čuvanje knjiga upotrebom naših straničnika. Njegujmo knjige i prakticirajmo čitanje – uz knjigu nikada nismo sami, rastemo i razvijamo se kako bi bili bolji ljudi“, poručuju iz Građanske inicijative.

najčitanije