Prljavo kazalište u Sisku

imp

Tehnika Škola Naslovnica

Tehnička škola Sisak ovih dana završila je četverogodišnji projekt „Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak za područje elektrotehnike i računalstva u Sisačko-moslavačkoj županiji“

 

Projekt je to koji se provodio u partnerstvu sa Sisačko-moslavačkom županijom, te brojnim tvrtkama i institucijama koje djeluju na ovom području Hrvatske, a njegovim završetkom građani Siska i Sisačko-moslavačke županije dobivaju centar kompetentnosti u sektoru elektrotehnike i računalstva, s naglaskom na područja robotike, automatizacije, IT industrije te industrije video igara.

 

Cilj ovog projekta je uspostava infrastrukture Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak za područje elektrotehnike i računalstva obnavljanjem trenutno zapuštenog kompleksa bivše Domobranske vojarne u Lađarskoj ulici u Sisku i njegovog opremanja modernim tehnologijama te pružanje novih i inovativnih znanja u svrhu poboljšanja strukovnog obrazovanja u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

Glavne projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju kompleksa bivše Domobranske vojarne u Sisku, stručni i projektantski nadzor, ugovaranje voditelja projekta gradnje, opremanje prostora specijaliziranom opremom, horizontalne aktivnosti u skladu s politikama EU, upravljanje projektom što uključuje i financijsku reviziju te aktivnosti promidžbe i vidljivosti projekta.

 

Završetak projekta djelatnici Tehničke škole Sisak i partneri obilježavaju u srijedu 29. studenog velikom Završnom konferencijom, nakon čega vas pozivaju da im se pridružite na koncertu Prljavog kazališta.

 

Koncert Prljavog kazališta počinje u 20 sati na prostoru Izdvojenog pogona Tehničke škole Sisak, Zagrebačka ulica bb – iza McDonaldsa. Svi ste pozvani, a ulaz je besplatan.

 

„Realizacijom Regionalnog centra kompetentnosti Tehnička škola Sisak napravila je novi iskorak u obrazovanju u Republici Hrvatskoj. Proslavimo to zajedno u Sisku, 29. studenog!“, poručuju iz Tehničke škole Sisak.

 

Foto – RCK Tehnička škola Sisak

najčitanije